K84 Augustinusweg richting centrum.JPGK79 grensovergang met cafe Jagershof richting centrum.JPGK77-85 nieuwe School.JPGK81-83 Boterdijk met kerkhof.JPGK77-85 nieuwe Kerk.JPGK77-85 Kreeftenheide richting Gochsedijk.JPGK78 MFC de Klaproos.JPGK77-85 speeltuin Kreeftenheide.JPG

Organisatie

Het SiebengewaldsForum bestaat uit de Stichting SiebengewaldsForum en een wisselende groep enthousiaste inwoners van Siebengewald. De stichting is enkel een formele verplichting om (met name financiƫle) zaken te kunnen regelen met de gemeente Bergen. De stichting SiebengewaldsForum bestaat uit een voorzitter en een penningmeester/secretaris, respectievelijk Herman Janssen en Jos Stammen.

Veel belangrijker zijn echter de groep enthousiaste inwoners van Siebengewald. Deze groep ontplooit initiatieven en verwezenlijkt projecten die in de breedste zin bijdragen aan de leefbaarheid van Siebengewald. Een initiatief of project is zo groot als jezelf of met een groepje kunt verwezenlijken. Verderop op de pagina zie je welke initiatieven reeds verwezenlijkt zijn of waaraan gewerkt wordt. Om met elkaar te bespreken wat ons bezighoudt met betrekking tot de leefbaarheid in Siebengewald en de voortgang van de projecten te bespreken, is er periodiek een openbaar overleg waarvoor iedereen is uitgenodigd.